Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев обяви, че официално

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев обяви, че официално
Коментари Харесай

Председателят на СОС поиска оставката на дезертьора от „Атака“

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев разгласи, че публично е внесъл отчет с искане за оставката на зам.-председателя на съвета Борислав Иванов. Припомняме, че Иванов се прочу, откакто преди дни разгласи, че смъква политическото си доверие от партия „ Атака “ и припознава „ Възраждане “.

Вчера той направи безрезултатен опит да смъкна украниското знаме от постройката на Следствен отдел към окръжна прокуратура, макар че имаше поддръжници от новата партия, към която той се причисли. Днес пък Иванов насочи закана към различен собствен сътрудник от СОС в лицето на Борис Бонев. Иванов съобщи, че кани Бонев на двубой, а изгубилият ще бъде вързан с белезници в тоалетната на общината. Освен това в своя профил той назовава сътрудника си Бонев „ гей “.

Председателят на СОС Георгиев отбелязва като неприемливо държанието от през вчерашния ден и през днешния ден на Иванов. „ Затова към този момент внесох отчет с искане за оставката му като заместник-председател на съвета и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност. Правото стои над всички нас и всяко посягане върху него не може и няма да остане без глоба, най-малко до момента в който това зависи от мен “, написа Георгиев.

В своя позиция оставката на Иванов поиската и от Демократична България. Те декларират, че тази заран заместник-председателят на Столичен общински съвет и ръководител на комисията по Обществен ред и сигурност Борислав Иванов е направил дейности, които са в цялостно несъгласие с отговорността му като общински консултант и част от управлението на СОС и Столична община.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР