Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев излезе с остър

...
Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев излезе с остър
Коментари Харесай

ГЕРБ с пореден коментар днес, погребаха Киро: 43-годишен некадърник с тротинетка във Виена

Председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев излезе с изострен пост във Facebook, обвързван със скандалния запис от съвещание на ‘ “Продължаваме смяната “, който пусна Радостин Василев.
Вижте поста на Георгиев:
Лична позиция:
Момчета и девойки от Политическа партия, дълбаете дъното на българската политика.
Гледам и чувам с отвращение обясненията на водачите на Политическа партия за записите от съвещанието им, за това по какъв начин стояли зад всяка дума от казаното. И си мисля по какъв начин не му върви на нашия народ в последно време и за какво?
Дойдоха след дълги години ръководство на ГЕРБ Новите, Младите, Учили и Успели в чужбина. Представяха се като можещи и положителни. Повярваха им толкоз хора, едни – от отмалялост от ГЕРБ, други – от отчаяние, трети – тъй като са нови и са нещо друго.
Къде сме през днешния ден, в края на май, 2023 година? Да чуем същите тези спасители в…калта:
Асен Василев стои зад следните цитати от него и от Кирил Петков (мъж на 43 години, избягал от абсурда у нас и яхнал тротинетка във Виена):
„ Чистката е говорена с всички, които желаят да са министри, че законно, нелегално – би трябвало да изгонят всички шефове на дирекции, шефове на районни структури и на организациите първите две седмици. Донякъде ще затапи приказката, че сме правили коалиция с ГЕРБ “.
С думи елементарни за мен това значи: поголовни уволнения без значение дали някой си схваща от работата или не, просто ей по този начин – с цел да си назначат Политическа партия свои хора и да имат оправдание за държавното управление с ГЕРБ. Шуробаджанащина и партийно кадруване от най-мракобесните време на прекомерно постоянно тъжната ни национална история.
„ Ако някой желае да бъде министър в този кабинет и не се подпише с кръв под това (за чистката в администрацията), включително дори го гонят него персонално юридически, аз персонално ще имам срещу този човек да е министър в този кабинет. “
Превод за естествените хора, живеещи отвън смрадливото българско политическо тресавище: Това е ултиматум, скрепен с кръвта на мераклиите за министри – даже и да нарушаваш закона, ще го правиш, тъй като партията го желае от теб и тя те е направила министър и това е цената на твоя министерски пост, ще газиш закона. Ех, благи ми кандидат-министър, не подписвай този контракт, ще ти е последният. Или пък един от многото, все тая – човек без чест си станал, щом си се подписал под тези условия.
„ Истината е, че цялата скица, която направихме, през всичките тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние би трябвало да сме 10% с Демократична България и с всичко “;
Дано да бъркам, преводът ми на непрофесионалист-преводач от кирил-петковския език от неразбираема за мен езикова група (с думи като „ литмус “, „ алангро “ и др.) е, че е имало операции, евентуално фалшификации на резултатите от гласуването с машини? Ако във вашия речник „ ала-бала “ в този подтекст значи друго, апелирам дайте ми го, да се ограмотя.
„ Искаме локалните избори да се вършат от полиция, която ние контролираме… Местните избори ще ги вършим с наше Министерство на вътрешните работи. Това е най-хубавата договорка с ГЕРБ “.
На елементарен български – Бай Ганьо прави избори. Бедни ми Алеко, твоят Бай Ганьо през днешния ден владее непознати езици, занаятчия е на презентациите и е учил в чужбина. Но, пусти ген, надвива отново. И все неприятният ген, да му се не знае.
За похлупак от през вчерашния ден – Лена, правист и мой някогашен сътрудник: „ Законите на страната би трябвало да се съблюдават – по писмен знак и по дух “. Съгласен съм, сътрудник, с една добавка – от всички!
Накратко, не съм вярвал, че това е допустимо. Но е реалност. С ръководството на страната се занимават хора без угризения да потъпкват закона, неговата писмен знак и дух. Включително Основния закон – Конституцията. Без срам и без жалост към народа. Обсебени от една мисъл – ВЛАСТ.
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР