Председателят на Статистическия орган на Обединеното кралство предупреди министрите на

...
Председателят на Статистическия орган на Обединеното кралство предупреди министрите на
Коментари Харесай

Шефът на статистиката на Обединеното кралство критикува министрите на финансите за подвеждащи данъчни претенции

Председателят на Статистическия орган на Обединеното кралство предизвести министрите на финансите за правенето на евентуално подвеждащи изказвания по отношение на равнището на персоналното данъчно облагане във Англия – третата му сходна интервенция за три месеца.

Упрекът на сър Робърт Чот, ръководител на Статистическия орган на Обединеното кралство, пристигна в писмо до депутатката от Лейбъристката партия Анджела Ийгъл в отговор на нейните опасения по отношение на изказванията.

Той подлага на критика Лора Трот, основен секретар на Министерството на финансите, за изказванието на 22 ноември, че „ налозите за междинния служащ са намалели с £1000 “, а седмица по-късно, че „ налозите за междинния служащ ще имат спадна с 1000 английски лири от 2010 година насам.

Той написа: „ Подозирам, че е по-вероятно обществеността да е била подведена — или най-малко объркана — от изказванията на госпожа Трот, като и двете евентуално допускат, че характерен слушател, че общата данъчна сметка на междинния служащ е намаляла в парично израж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР