Председателят на сръбския парламент направи оценката, че премиерът на Република

...
Председателят на сръбския парламент направи оценката, че премиерът на Република
Коментари Харесай

Дачич към Заев: Окупацията от българите не е администрация, знаем престъпленията им

Председателят на сръбския парламент направи оценката, че министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев не е политически необразован и знае, че неотдавнашните му изказвания за България не са правилни, само че му е належащо единодушието на София, с цел да стартира договаряния за участие в Европейски Съюз, съобщи Танюг.

Друг е въпросът какъв брой надалеч в това ще отиде Заев, сподели Дачич в предаване по ТВ Пинк нощес. Той реагира по този начин на изказването на Заев, че Югославия е отговорна за разделянето на Македония от България и че по време на Втората международна война в Македония е имало българска администрация.

" Не обявявайте българската окупация за админстрация. Българите бяха на страната на хитлеровата нацистка Германия и ние на юг знаем какъв брой тежки бяха българските закононарушения. С това те /македонците/ плюят на своята антифашистка битка. Ето, Югославия към този момент я няма, какво чакате. Ако толкоз са желали да се прегърнат, нямаше да чакат 2020 ", е представен да споделя Дачич.

Той добави и че не би желал някой да си намерения, че съжалява за Югославия, която, както споделя, обича, само че уточни, че денят, в който е основана, е бил трагичен ден за сръбския народ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР