Председателят на сръбската Народна партия Вук Йеремич и трима от

...
Председателят на сръбската Народна партия Вук Йеремич и трима от
Коментари Харесай

Сръбският президент едва не се сби с опозиционен лидер

Председателят на сръбската Народна партия Вук Йеремич и трима от нейните членове - Мирослав Алексич, Борислав Новакович и Владимир Гаич, се появиха през днешния ден в постройката на президентството в Белград, откакто през вчерашния ден президентът Александър Вучич ги прикани " да отидат и да се опитат да го линчуват ", заявявайки, че ще се оправи самичък и с четиримата, написа сръбското издание " Ен Йедан ", осведоми БТВ.

Йеремич твърди, че президентът се е появил на срещата очевидно сърдит, съпроводен от своите бодигардове. " Викаше, псуваше, наскърбяваше и ни заплашваше. Поканих го да излезем на открито, само че той не посмя. Наричаше ме " апаш ", а аз му отговорих с допустимо най-спокоен звук, че е изменник. Попитах го дали може да повтори всичко това пред камерата на националната телевизия, само че той съобщи, че няма потребност ", сподели опозиционният водач.

Според Йеремич, той и хората му са се появили в президентството на Сърбия, единствено с цел да попитат Вучич дали намира държанието си и сходни " предложения " за нещо обикновено, без действително желание за физическа разпра със сръбския президент.

По-късно Вук Йеремич разгласява и фотография от срещата в своя профил в Туитър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР