Председателят на СДС Румен Христов и кандидатите на синята партия

...
Председателят на СДС Румен Христов и кандидатите на синята партия
Коментари Харесай

Кандидатите от СДС за европейския парламент идват във Варна

Председателят на Съюз на демократичните сили Румен Христов и претендентите на синята партия за депутати в Европейския парламент Александър Йорданов и Илия Лазаров идват в сряда във Варна, оповестяват от пресцентъра на синята партия.

Те ще показват пред варненци визията на претендентите в общата листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за една актуализирана и обединена Европа на среща във Фестивалния комплекс от 18 ч. /зала „ Пресцентър “/.

Преди срещата от 17,00 часа в зала „ Пресцентър “ на Фестивалния комплекс е планувана конференция, на която претендентите ще показват своята визия и дават отговор на въпроси. Ръководството на Съюз на демократичните сили Варна, кани всички районни медии да заповядат на събитието.

Програмата им включва среща с управлението на СДС- Варна, водено от ръководителя доктор Янко Станев в централата на синята партия на бул „ Княз Борис I “ 46. от 16 ч.

В отговор на новите провокации пред Европейски Съюз и апела за единение на Европейската национална партия, ГЕРБ и Съюз на демократичните сили се споразумяха за присъединяване в единна листа в идните на 26 май избори за европейски парламент.

Синята партия уточни двама свои представители в общата листа – Александър Йорданов, който е на 6-та позиция, и основният секретар на синята партия, който зае почетното 17-то място./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР