Председателят на съвета на директорите на Лукойл“ Владимир Некрасов е

...
Председателят на съвета на директорите на Лукойл“ Владимир Некрасов е
Коментари Харесай

Внезапно почина шефът на директорския борд на „Лукойл“

Председателят на съвета на шефовете на „ Лукойл “ Владимир Некрасов е умрял, оповестиха от компанията.

„ С надълбоко страдание оповестяваме за неочакваната кончина на Владимир Иванович Некрасов, ръководител на Съвета на шефовете. Според предварителното умозаключение на лекарите гибелта е настъпила вследствие на остра сърдечна непълнота “, означават оттова.

„ Владимир Иванович посвети съвсем 50 години на работа в нефтената и газовата промишленост. Кариерният му път е неразривно обвързван със Севера, където той отива да работи незабавно откакто приключва Тюменския промишлен институт.

Той има редица сполучливо осъществени хрумвания в региона на създаването на залежи, които са усъвършенствани в цялата нефтена промишленост и са станали основа за неговото самопризнание в научната общественост – през 2000 година му е присъдена научната степен претендент на техническите науки “, пишат още от „ Лукойл “.

Оттам отхвърлиха повече мнения за гибелта на Некрасов, оповестява Ройтерс.

Предишният началник на борда на „ Лукойл “ Равил Маганов умря през септември 2022 година, откакто падна от прозорец на болница в Москва, съгласно два източника, осведомени със обстановката, припомня организацията.

Няколко съветски предприемачи, множеството с връзки в енергийната промишленост, починаха ненадейно при неизяснени условия в месеците след началото на съветската инвазия в Украйна през февруари 2022 година, означи още Ройтерс.

Необичайно за съветските компании „ Лукойл “ зае обществена позиция по отношение на интервенцията на Москва в Украйна. В изказване от 3 март 2022 година бордът на шефовете на компанията изрази своята угриженост по отношение на „ трагичните събития “ в Украйна и прикани за „ допустимо най-ранно преустановяване на въоръжения спор “ посредством договаряния, показва Ройтерс.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР