Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан

...
Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан
Коментари Харесай

Давид Борбалан организира виртуална среща с треньорите от Първа и Втора лига

Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Давид Борбалан и част от сътрудниците му от Семеен кодекс проведоха първа по рода си виртуална среща с всички треньорски щабове на тимовете от Първа и Втора лига преди пролетния дял на шампионата.

Целта на събитието бе Борбалан и екипът му да срещнат представителите на родните клубове с най-актуалните условия и указания, които реферите получиха на зимния съдийски семинар, провел се през предходната седмица в Национална футболна база “Бояна ”.

Освен от Борбалан Съдийската комисия бе показана още от Стоян Алексиев, старши управител на Семеен кодекс, и основния инструктор на организацията Радан Мирянов. Онлайн срещата продължи повече от час и на нея бяха прегледани видеа от редица игрови обстановки. Всяка от тях бе разяснена в детайли от Борбалан и Мирянов, които обърнаха особено внимание на разнообразни сюжети – срад тях бяха нарушавания за жълт и червен картон, 11-метрови наказателни удари, тактически фаулове, положения на засада и други

“Благодаря ви за присъединяване. Ще се постараем тази самодейност да се трансформира в традиция. Искам да знаете, че всички ние работим всекидневно, с цел да подобряваме представянето на съдиите. Успех на всички при подновяването на шампионата ”, съобщи Давид Борбалан в края на виртуалното събитие.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР