Председателят на пропутинската партия АБВ Румен Петков вече почти месец,

...
Председателят на пропутинската партия АБВ Румен Петков вече почти месец,
Коментари Харесай

Румен Петков пропагандатор на Кремъл - Зеленски бил зависим от наркомафията, защото дал убежище на Брендо

Председателят на пропутинската партия АБВ Румен Петков към този момент съвсем месец, след началото на мръсната съветска война против Украйна се е трансформирал в рупор на кремълската агитация у нас. Днес Петков, който с файтонната си партийка се изживява като международен водач, разгласи, че украинският президент бил подвластен от наркомафията.
Петков разяснява, че никой от европейските водачи, включително и българските управници, до момента не е задал въпроса на президента Зеленски – той какво отношение има към наркомафията.

Според него Зеленски е подвластен от наркомафията и даде образец със закрилата, която Ивелин Банев-Брендо получи от украинския президент, до момента в който е издирван от правораздаването на Италия, Румъния и България.

„ Както е известно, господин Брендо се занимава с произвеждане и разпространяване на опиати. Президентът Зеленски му даде украинско поданство и отхвърли да го даде на правораздаването на Италия, Румъния и България. И това би трябвало да се знае – зависимостта на президента Зеленски от наркомафията. Ако ние не отчитаме тази действителност, би трябвало да си дадем сметка какво влиза при нас “.

Петков изрази подозрение, че на границите на Европа се прави прецизен надзор на вида влизащи от Украйна и на това какво носят в колите си и напомни, че в страната в актуалната обстановка бяха освободени пандизчиите, а оръжие се раздава всеобщо.

Румен Петков обаче манипулира свързвайки Зеленски непосредствено с Брендо, тъй като статута на нарко боса е организиран от украинското законодателство, а не персонално от Зеленски. Петков не помни и други значими обстоятелства – по времето когато той беше министър на Министерство на вътрешните работи, Брендо си въртеше бизнеса необезпокоявано, а съгласно италиански карабинери към кокаиновия крал постоянно е изтичала информация преди сякаш планувани интервенции на Министерство на вътрешните работи. Според български познавач служители на реда тъкмо по времето на Петков е осуетено предаването на Ивелин Банев-Брендо по следствието, което течеше в Италия. Арестът и правосъдните каузи против Банев потеглиха откакто Сергей Станишев освободи Петков от Министерство на вътрешните работи. Самият Брендо пък в телевизионно изявление преди години по Нова ТВ призна, че персонално Румен Петков го натискал да топи пред службите Маргините, не криейки, че добре се познава с аления водач.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР