Председателят на ПП Има такъв народ Слави Трифонов е подал

...
Председателят на ПП Има такъв народ Слави Трифонов е подал
Коментари Харесай

Слави Трифонов се отказа от депутатското си място

Председателят на Политическа партия " ИТН " Слави Трифонов е подал заявление, с което се отхвърля да бъде депутат в 49-ото Народно заседание, стана известно на днешното съвещание на ЦИК. Заявлението на Трифонов беше признато с 12 гласа " за " и един " срещу ". Преди дни Асен Балтов от листата на ГЕРБ-СДС също се отхвърли от депутатското си място в 49-ия парламент, предде Българска телеграфна агенция.

Трифонов бе лидер на листите на Има Такъв Народ Благоевград и Стара Загора, откъдето партията вкарва народен представител, а дясната му ръка Тошко Йорданов би трябвало да избира дали да съставлява Варна или Плевен.

Централната изборна комисия (ЦИК) одобри решение, с което да разгласи имената на народните представители в 49-ото Народно заседание. Това стана по време на днешното съвещание на комисията. " За " решението гласоподаваха 13 души, а един беше " срещу ". Предстои решението да бъде обнародвано в Държавен вестник.

Председателят на ЦИК Камелия Нейкова уточни, че имената на определените депутати в 49-ото Народно заседание ще бъдат оповестени на уеб страницата на комисията през днешния ден.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР