Председателят на ПП Движение България на гражданите“ Димитър Делчев заяви,

...
Председателят на ПП Движение България на гражданите“ Димитър Делчев заяви,
Коментари Харесай

Димитър Делчев, ДБГ: Обединението на десницата е само на думи

Председателят на Политическа партия „ Движение България на жителите “ Димитър Делчев съобщи, че придвижването е готово да стартира акция за евроизборите единствено, само че следва да бъде взето решението под какъв формат ще се яви на евроизборите. Коментара си той направи в утринния блок на Българска национална телевизия. Делчев добави, че към този момент обединяването на десните партии е единствено на думи.

Засега готовността за обединяване на десните празненство е на думи, съобщи ръководителят на ДБГ Сергей Цветарски. Той добави, че придвижването стартира акция измежду жителите, с която да обясни функционалностите и изгодите на Европейски Съюз, а от 5 март стартира акция.
Димитър Делчев, ръководител на Политическа партия „ България на жителите “: Тръгваме към изборите в лично качество. Времето за очакване свърши.
Предстои да се вземе решение под какъв формат ДБГ ще се яви на евроизборите, добави той.

Липсата на обединяване на десните партии се дължи на несъгласия поради водачите на обособените обединения и на отношението към ГЕРБ, съобщи Делчев.
Димитър Делчев, ръководител на Политическа партия „ България на жителите “: Десницата би трябвало да покаже автономия и да отвоюва мощни позиции в идващия парламент, без да е подвластна от ГЕРБ най-малко в този ѝ тип.
ДБГ е съпротива на и на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, във връзка с модела на ръководство на страната, добави той.

По думите му, ДБГ поддържа преференциални избори с мажоритарен детайл.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР