Председателят на ПП АБВ и Анастас Терзобалиев, съветник на ПП

...
Председателят на ПП АБВ и Анастас Терзобалиев, съветник на ПП
Коментари Харесай

Румен Петков и Анастас Терзобалиев са в Ливан за срещи на високо равнище

Председателят на Политическа партия АБВ и Анастас Терзобалиев, консултант на Политическа партия АБВ по връзките с Близкия изток, са на посещаване в Ливан, където са планувани серия от срещи на високо ниво. По покана на ръководителя на ръководещата в партия „ Движение за бъдеще ” те разискаха взаимоотношенията сред неговата партия и Политическа партия АБВ, сред които има контракт за съдействие и партньорство.
Ахмад Харири одобри с задоволство поканата за посещаване в България при започване на идната година, когато ще се запознае на място с опциите България да даде образование на ливански студенти, опциите за развиване на бизнеса в областта на туризма, хранителната индустрия, комерсиалния стокообмен. Като подарък Ахмад Харири получи картина на българския художник Мирчо Колешев, а Петков – почетен знак като удостоверение другарството и положителното партньорство сред двете политически сили. На срещата участва и Ахмад Аладин, президент на Ливано-Българския Бизнес Съвет.
През първия ден на визитата си в Ливан, Петков и Терзобалиев се срещнаха и с Мохамед Шукер, ръководител на Камарата и на Федерацията на комерсиалните, индустриални и аграрни камари в Ливан, човек с извънредно въздействие в икономическите среди и действителния бранш. По време на срещата те се договориха през идната година да бъде проведен Българо-Ливански стопански конгрес, където да бъдат показани опциите за търговски стокообмен и вложения в областта на хранителната индустрия, енергетиката, леката индустрия и технологиите.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР