Председателят на постоянната комисия Младежки дейности, спорт и туризъм към

...
Председателят на постоянната комисия Младежки дейности, спорт и туризъм към
Коментари Харесай

Свикват Управителния съвет на Спартак

Председателят на непрекъснатата комисия " Младежки действия, спорт и туризъм " към Общинския съвет в Плевен, Йордан Грижов, привиква Управителния съвет на Общинския футболен клуб Спартак (Плевен), оповестиха от съвета.

На 7 февруари т.г. от 17.30 ч. ще се организира съвещание на тази общинска комисия, засягащо бюджета на Община Плевен за 2020 година. В него са заложени 100 000 лева за финансово подкрепяне на футболния Спартак. Идеята на срещата е да се обясни финансовото положение на Спартак (Плевен), по какъв начин тези средства биха се отразили на клуба, има доста въпроси, които би трябвало да бъдат разисквани.

Сред тях са на какво се дължи финансовият колапс, в който е изпаднал клубът, по какъв начин се разходват средствата, отпуснати от общината, има ли наложени банкови запори, на каква стойност са те? Трябва да се обясни за какво са забавени парите на футболистите, както и най-важният въпрос - по какъв начин ще се излезе от това състояние?

На съвещанието ще се дискутира и казусът има ли направена тактика за възобновяване на клуба, се показва още в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР