Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов посети свищовското село Ореш

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети свищовското село Ореш, където ревизира хода на работата по почналите улични поправки, оповестиха от партията.
 1-1  2-1  3-1  4-1  5-1  7-1  8
Преасфалтирането на улици в Ореш и останалите обитаеми места в общината бе обезпечено с 500 хиляди лв., отпуснати с разпореждане на Министерски съвет за рехабилитация на най-компрометираните улици. След направения разбор и план, средствата са разпределени по брой поданици във всяко едно от 15-те обитаеми места и към този момент стартира асфалтирането. В село Ореш към този момент са асфалтирани над 6000 квадратни метра пътища.

„ За мен са доста значими срещите, които непрестанно организираме с вас, кметовете на обитаемоте места, тъй като вие най-добре познавате локалните проблеми ”, съобщи Цветан Цветанов.

„ За първи път от десетилетия кметствата получават подобен спомагателен финансов запас за настоящи поправки отвън общинския бюджет “, безапелационен бе кметът на община Свищов Генчо Генчев, който също бе в селото с Цветанов. Заедно с тях бяха и кметът на Велико Търново Даниел Панов, националният представител Станислава Стоянова и ръководителят на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов. Генчо Генчев още веднъж изрази задоволството си от неизменимата поддръжка, която среща в лицето на Цветанов и народните представители от ГЕРБ, а също и от държавното управление на премиера Борисов.

Свищовският градоначалник също по този начин осведоми, че е квалифициран план за възстановяване на енергийната успеваемост на читалище „Филип Станиславов“ в Ореш.

В Ореш Цветанов и съпътстващите го представители на локалната и държавна власт бяха топло посрещнати от локалните поданици. Кметът на селото Любомир Иларионов благодари за отпуснатите средствата и сподели, че такива пари не са влизали в обитаемото място от 90-те години на предишния век. Той изясни, че улиците са били бетон, изливан през 80-те години и показа, че хората са извънредно удовлетворени от течащите поправки.

По време на визитата си в селото Цветанов беседва с локално семейство, което прави ремонт в дома си и даже се включи в разтоварването на строителни материали, които оказа помощ да бъдат пренесени в двора на къщата. Съпрузите споделиха, че са доста удовлетворени от новите пътища, а ръководителят на ПГ на ГЕРБ ги прикани, като дойдат избори да поддържат тези, които нещо са свършили за обитаемоте места.

В Ореш Цветан Цветанов сервира съболезнования на околните на един от най-активните съидейници на ГЕРБ в селото – Йозо Капелов, който ненадейно умря преди два дни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР