Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов връчи членски карти на нови членове на ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов връчи членски карти на нови членове на ГЕРБ. Това се случи по време на среща с актива на ГЕРБ в община Годеч, провела се малко след откриването на обновената картинна изложба в общинския център.

"Благодаря ви, че избирате ГЕРБ. Нашата задача да осигурим дълготраен разцвет на страната и да подобрим качеството на живот на хората не е лека и всяко ново лице в нашия екип е стъпка напред към реализирането на задачите ни. Фактът, че непрестанно се усилваме е сигурен знак за повишаването на доверието на жителите към нас и към нашите политики. През годините сме потвърдили, че можем да работим в полза на жителите и се грижим за всички райони в страната, до момента в който други са мощни единствено на думи ", обърна се към най-новите членове на ГЕРБ Цветан Цветанов.



Снимка: Политическа партия ГЕРБ

С представителите на ГЕРБ-Годеч Цветанов разиска и настоящата политическа конюнктура в страната и идните тази година европейски и локални избори. Зам.-председателят на ГЕРБ прикани годечката конструкция да работи интензивно по време на предизборните акции, тъй като двата вота ще бъдат решаващи за бъдещето на България и Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР