Председателят на партията на европейските социалисти Сергей Станишев посети тази

...
Председателят на партията на европейските социалисти Сергей Станишев посети тази
Коментари Харесай

Станишев с критика към ръководството на БСП

Председателят на партията на европейските социалисти Сергей Станишев посети довечера Монтана и беседва със симпатизанти на Българска социалистическа партия от града и района.

Станишев съобщи, че се надява в идната акция за европейски избори Българска социалистическа партия да отстоява обичайните за социалистическата партия полезности независимост, тъждество, приятелство, а не да се увлича по полезностите и риториката на националистическите партии. "Колкото и да се представяме за националисти, ние няма да убедим техните гласоподаватели да гласоподават за нас, а единствено ще обърнем тил на рационално мислещите хора ", разгласи Станишев, представен от Българска телеграфна агенция. Той разяснява, че Българска социалистическа партия не може да бъде срещу мигрантите, ромите и хомосексуалистите.

Бившият водач на Българска социалистическа партия Михаил Миков съобщи, че сега полемиката кой да води листата на Българска социалистическа партия за изборите за Европейски парламент е нездравословна за партията, тъй като Сергей Станишев е потвърдил себе си политик и е ръководител на Партията на европейските социалисти.

Областният водач на Българска социалистическа партия в Монтана Пламен Младенов съобщи, че партийните организации от района са номинирали доста имена за листата за Европейския парламент, само че близо 90 на 100 от тях са поискали Сергей Станишев за лидер на листата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР