Председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната – Демократична България“

...
Председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната – Демократична България“
Коментари Харесай

Денков: Нека да видим на кого ще се връчи втория мандат, третият ще го обсъдим внимателно

Председателят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ прикани преди началото на днешното съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “ да се изчака и да се види на кого ще бъде връчен втория мандат. Нека да забележим, когато се връчи, тогава ще решим, сподели той. 

 

По отношение на опазване и развиване на обединението всичките сме единомислещи, споделяме го през последните дни. Вече е казано ясно в техните национални органи, през днешния ден също ще го обсъдим и чакам такова решение и от нашия Национален съвет, уточни Денков в отговор на въпрос, обвързван с решението на Изпълнителния съвет на Демократи за мощна България, част от съдружния формат ПП-ДБ.

 

Относно тяхното предложение за механически кабинет с третия мандат, Денков разяснява, че то би трябвало да се разиска деликатно. Това предложение има своите преимущества, само че има и своите проблеми, сподели той. 

 

На въпрос, какво тъкмо значи механически кабинет, Денков напомни, че е бил министър председател на кабинет, който е имал политическа поддръжка. Многократно съм казвал, че всеки един кабинет би трябвало да има ясна политическа поддръжка. Така че това са въпросите, които би трябвало да се обсъдят, добави той. 

 

 Източник Българска телеграфна агенция

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР