Председателят на парламентарната група на ПП Има такъв народ“ /ИТН/

...
Председателят на парламентарната група на ПП Има такъв народ“ /ИТН/
Коментари Харесай

От ИТН поискаха ареста на заместник-министър

Председателят на парламентарната група на Политическа партия „ ИТН “ /ИТН/ Тошко Йорданов изиска задържането на заместник-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнев , потвърждавайки, че е „ записал хеш кодовете на машините за гласоподаване “ . Твърдението за това е пристигнало от отчет на Държавна организация „ Национална сигурност ” /ДАНС/, който е бил показан на ексклузивен председателски съвет.

„ Софтуерът се манипулира с два кода и този зам.-министър има и двата кода и може да се манипулира машинният избор “ , съобщи Йорданов, представен от „ Българска национална телевизия “.

В съвещанието са се присъединили представители на всички партии , с изключение на тези на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/.

Йорданов съобщи, че „ ПП-ДБ фалшифицират изборите, крадат машини “ . По думите му имало записи от видеокамери , както и отчет на ДАНС , пратен до Народното събрание, президента и държавното управление.

От Има Такъв Народ желаят машинното гласоподаване да бъде анулирано и вицепремиерът Мария Габриел да отиде в Народното събрание.

Предвижда се да има втори председателски съвет в 13:00 часа .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР