Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов гневен: Целият вой е за „нашите хора“ в КЗК, които превърнаха държавата в огромен картел

Председателят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов разгласи, че Комисия за защита на конкуренцията била превърната от ГЕРБ в „ комисия за отбрана на картелите “.

„ И една комисия, когато е цялостна с хора, които са там с тази цел, нямат място там. Така че целият писък тука е „ за какво нашите хора, които покровителстваха нашите бизнеси и трансфораха страната в голям картел, би трябвало да бъдат махнати “. Защото са нездравословни. Надявам се да им го обясните “, сподели Йорданов в имитация към депутата от „ Демократична България “ Мартин Димитров.

Последният посочи, че Комисия за защита на конкуренцията направила единствено една инспекция на място за година, като оттова се оправдали, че има коронавирус зараза.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи разгласи, че не поддържат измененията, тъй като се правели в интерес на един човек.

От ГЕРБ пък още веднъж дефинираха протичащото се като „ лов на вещици “, както бе обяснено и при разискването в Комисията по икономическа политика.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР