Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев
Коментари Харесай

Цветанов се включи в празничното шествие из улиците на В. Търново

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила се включи в общоградското празнично шествие, което потегли от Царевец и преминавайки през централната част на града завърши пред паметника „ Майка България”.

Парадът бе част тържествата във връзка 109 години от оповестяването на Независимостта на България, на които по традиция хазаин е старопрестолно Търново, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Компания на Цветан Цветанов правеха зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, депутатите от ГЕРБ Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, министърът на районното развиване и благоустройство Николай Нанков Николай Нанков е министър на районното развиване и... към профила, министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила, общественият министър Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила, както и кметът на града и регионален водач на ГЕРБ Даниел Панов.

Шествието предвождаха военни духови оркестри. Днес остарялата българска столица още веднъж е хазаин и на Международния фecтивaл нa
вoeннитe opкecтpи, чието 11-то издание се организира тази година. В момента текат демонстрации на участващите сформира. Цветан Цветанов имаше опцията да се срещне и беседва със стотици хора от великотърновския район, от който той бе определен за народен представител в Народното събрание.

„ Щастлив съм, че имах опцията да беседвам с толкоз доста поданици и посетители на Велико Търново, където през днешния ден са националните празнувания за Деня на Независимостта. Силно впечатлен съм от духовите оркестри. Да наблюдаваш уменията им е същинско наслаждение! “, възторжено съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР