Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не хареса

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не хареса
Коментари Харесай

Цветанов не хареса идеята на БСП за орязване на депутатските заплати

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов не хареса предлагането на Българска социалистическа партия за орязване на депутатските заплати. 

" По-добре народните представители да получават заплата от страната, в сравнение с да станат хрантутници на избрани стопански кръгове ", сподели Цветанов и посъветва депутатите, които считат, че получават прекален доста пари, да дават част от заплатата си за щедрост.

" Депутатите от ГЕРБ оставяме по 500-700 лв. от заплатите си всеки месец в касата на парламентарната група и със събраните пари можем да оказваме помощ на хората в потребност ", даде образец Цветанов и разкритикува социалистите за това, че назовават всичките си сътрудници " маскари ". 

" Като депутат не е се усещам подобен, не съм се възползвал от привилегии. Няма събота и неделя, в която аз да не съм в страната. Като депутат на база тези пари, които получавам, нито един път, където съм отишъл в страната не съм се възползвал от командировъчно ", изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Той дефинира предлагането на Българска социалистическа партия за ограничение на депутатските привилегии като несъстоятелно. " Откакто участвам в политиката, няма нещо, от което да се срамя пред гласоподавателите ", добави той. 

Цветанов още веднъж избра да употребява тематиката, с цел да нападне президента Румен Радев, като разгласи, че предизборната му акция се е финансирала " на мрачно ". Така Цветанов за следващ път употребява думите на президента от лекцията му пред студенти в УНСС, с цел да го нападне. 

" Искам да попитам президента, откакто ще приказваме светлината дано осветим метода, по който беше финансирана акцията му. На мрачно беше взето решението от страна на Българска социалистическа партия за издигането на Румен Радев за президент. На мрачно беше взето решението при провеждането на тази среща с Решетников. Нинова и до през днешния ден отхвърля за тази среща. Имало ли е проучване, предоставено от института на Решетников за верния профил и човек, който да бъде номиниран ", попита Цветанов. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР