Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов разговаря с бившия директор на ДЕА в САЩ

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с някогашния шеф по интервенциите на Агенцията за битка с опиатите на Съединени американски щати (ДЕА) Майкъл Броун, който сега работи в областта на сигурността и прогностичния разбор. Срещата се организира при започване на работното посещаване на Цветанов в Съединени американски щати, където той ще взе участие в Интерпарламентарния конгрес по сигурността във Вашингтон по покана на конгресмена Робърт Питингер, оповестяват от ГЕРБ.

В рамките на работната среща Цветан Цветанов и Майкъл Броун регистрираха положителното съдействие сред българските и американските правоохранителни органи и по-специално отличното партньорството в областта на противодействието на наркотрафика. И двете страни се сплотиха към мнението, че откриването на посланичество на ДЕА в България през 2012 година е повишило потенциала на правоохранителното съдействие в района.

Множеството сполучливи интервенции против наркотрафика означават възходящия тренд на двустранното съдействие. Броун и Цветанов се сплотиха към извода, че двустранното съдействие сред Съединени американски щати и България в битката с наркотрафика, трансграничната престъпност, в това число прането на пари и трафика на хора, са образец за чудесно съдействие за доста други страни. Цветан Цветанов насочи покана към Майкъл Броун да посети България в комфортно за него време през 2019 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР