Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с посланика на Франция Ерик Льобедел

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с посланика на Франция в България Н.Пр. Ерик Льобедел.

По време на срещата посланикът поздрави Цветанов за избирането му за представител на Съвместната група за парламентарен надзор (СГПК) на Европол в Управителния съвет на Агенцията. Цветанов на собствен ред изрази благодарност към френската делегация в СГПК, че поддържаха приемането на Процедурните правила за действието на групата през март в София в границите на Парламентарното измерение на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



Цветан Цветанов и Ерик Льобедел разискаха и политическата обстановка в България и Европа, като фокусът на диалога им падна върху опциите за усилване на парламентарното съдействие сред двете страни в бранш "Сигурност ".

Обсъдена бе и концепцията за работно посещаване на българска парламентарна делегация от Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Париж. Целта на визитата ще бъде продан на опит в парламентарния надзор над активността на службите и противодействието на подправените вести. Цветанов и Льобедел бяха единомислещи, че службите на България и Франция имат положително взаимоотношение и усилването на парламентарното съдействие ще помогне да се надгради този потенциал и взаимно доверие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР