Председателят на парламента Росен Желязков очаква законодателният орган да заработи.

...
Председателят на парламента Росен Желязков очаква законодателният орган да заработи.
Коментари Харесай

Желязков не очаква балансиран тон в пленарна зала (СНИМКИ)

Председателят на Народното събрание Росен Желязков чака законодателният орган да проработи . „ С сдържан звук “ – продължи Желязков в първия си коментар пред медиите след избирането си за ръководител на Народно събрание.

По думите му през днешния ден е завършила следизборната акция . Желязков се надява през днешния ден да не влезем в нова предизборна изразителност.

Важно е, че се отпушва политическият развой, удовлетворен в Желязков.

 Снимка : Филип Станчев, Информационна организация News24sofia.eu

Той посочи, че към този момент може да стартира конституционната процедура по връчването на мандатите. Хората чакат успокоение, сигурност и правдивост, по мнението на ръководителя на Народното събрание. Депутатите трябвало да отговорят на публичните упования.

Ясни са и целите на законотворците – това са законите, по които има единодушие, а точно за ПВУ, домашното принуждение, за КПКОНПИ, Наказателно-процесуален кодекс. А какъв брой ще продължи животът на 49 Народно събрание? – ръководителят разяснява, че това зависи от депутатите. Въпреки умерените си думи Желязков призна, че не е оптимист за уравновесения това в пленарна зала.

С единогласие избраха зам.-председателите на Народното събрание (СНИМКИ)

 Снимка : Филип Станчев, Информационна организация News24sofia.eu
Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР