Председателят на парламента дължи отговори, защото с действията си държавата

...
Председателят на парламента дължи отговори, защото с действията си държавата
Коментари Харесай

ГЕРБ настояват Минчев да каже дали си е направил PCR преди КСНС


Председателят на Народното събрание дължи отговори, тъй като с дейностите си страната беше обезглавен а. Има съществени морални проблеми и смятам, че те би трябвало да бъдат изяснени.

Това сподели пред медиите в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Костадин Ангелов .

Бившият здравен министър насочи няколко въпроса, свързани с позитивния коронавирусен тест на ръководителя на Народното събрание и изказванията на водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов, който се усъмни в резултата .

" Коя е лабораторията или лечебното заведение и кой е бил дежурният доктор, който е валидирал теста на Никола Минчев? ", попита депутатът от ГЕРБ.

" Технологичното време нормално е 2 часа, или пробата е взет преди КСНС. Ако пробата е взел преди КСНС, Минчев е имал признаци и появяването му е безконтролно държание ", уточни Ангелов.

Според депутата коронавирус и КСНС са се оказали " животоспасяващ ход за държавното управление на Кирил Петков ". Ангелов сподели, че със свикването на това съвещание „ президентът е издърпал ушите на премиера Петков ” във връзка РСМ .

" Всеки български жител има право на митинг ", сподели Ангелов след вчерашния митинг на партия „ Възраждане ” против зелените документи и ограничаващите ограничения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР