Председателят на Общността в Мадрид Исабел Диас Аюсо отново отмени

...
Председателят на Общността в Мадрид Исабел Диас Аюсо отново отмени
Коментари Харесай

Хаосът в Мадрид продължава – местната власт се скри

Председателят на Общността в Мадрид Исабел Диас Аюсо още веднъж анулира свиканата конференция, на която трябваше да бъдат разкрити детайлности по отношение на предвижданите рестрикции, ориентирани против ограничението на разпространяването на COVID-19 в Мадрид и региона.

Първоначално брифингът за медиите бе плануван за тази заран от 11,30 часа, само че след това бе анулиран за 13 часа, с цел да се разбере, че и тогава няма да има конференция. От локалната администрация увериха, че ще има брифинг, само че "малко по-късно денем ", без този път да се ангажират с съответен час.

От пресцентъра на Аюсо обясниха, че рестрикциите, преди да бъдат наложени, би трябвало да минат през "сложна юридическа инспекция " преди влизането в действие на заповедта, която ще бъде утвърдена от Министерството на здравеопазването през идващите дни. По думите им това е и повода за отлагането на изказванията.

Въпросната конференция се чака с неспокойствие от множеството столичани, с цел да схванат какво съответно ще включва стягането на противоепидемичните ограничения, които би трябвало да влязат в действие още от на следващия ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР