Председателят на общинския съвет във Варна Тодор Балабанов ще предложи

...
Председателят на общинския съвет във Варна Тодор Балабанов ще предложи
Коментари Харесай

Обрат: Предлагат Ивайло Маринов да получава 8000 лв. към пенсията си

Председателят на общинския съвет във Варна Тодор Балабанов ще предложи на гласоподаване месечна помощ от 8000 лева за боксовата легенда Ивайло Маринов. Това става малко откакто Балабанов разгласи, че е извънредно време да се приложи законът и общинският парцел, който Маринов е употребил против алегоричен заем, да бъде даден на обществен търг със стартова цена от 10 000 лева на месец.

Както към този момент “24 часа ” писа, олимпийският първенец от Сеул 1988, получава апетитно място край морето - подарък от общината за неговите заслуги още при започване на 90-е години. Той развива там активност единствено за малко първоначално, по-късно преотдава парцела на притежателите на известна верига заведения за хранене. В последните години Маринов е плащал на общината 2400 лева месечно.

Балабанов предлага първенецът да получава 8000 лева на месец от общинския бюджет - това е разликата от това, което е плащал в продължение на години до тези 10 000 лева, които ще бъдат оповестени на търга.

Искам да предизвикам полемика по тематиката, сподели за “24 часа ” Балабанов и добави, че не желае името му да се свързва с ощетяване на Маринов. Предложението идва след диалог в сътрудници от ГЕРБ, добави ръководителят на общинския съвет.

Предстои предлагането да бъде импортирано и прегледано на сесия на съвета.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР