Председателят на НС Росен Желязков, заместник-председателят Никола Минчев и народният

...
Председателят на НС Росен Желязков, заместник-председателят Никола Минчев и народният
Коментари Харесай

НС е домакин на кръгла маса за ролята на младите за бъдещето на ЕС

Председателят на Народно събрание Росен Желязков, заместник-председателят Никола Минчев и националният представител от ПП-ДБ Деница Симеонова откриха кръгла маса “Ролята на младежите за бъдещето на Европа ” в Народно събрание.

" Едно време, с цел да се излезе от България, трябваше да имаш чуждестранен паспорт, а и виза. За виза се чакаше месеци наред. Свободата на придвижването, словото и мисълта имаме в този момент, всичко това, което назоваваме тъждество. Европейски Съюз е най-справедливото място за живот, колкото и несъвършено да е. Вие сте призвани да браните това наше право, да бъдете освен гласоподаватели, само че и да бъдете избирани ", съобщи Росен Желязков.

" Бъдещето е във вашите ръце. Достигнали сме до положително положение на Европейски Съюз. Колкото и да има недостатъци, това си остава най-хубавото място за живеене на нашата планета ", съобщи Никола Минчев - заместник-председател на Народно събрание.

" Бях удивлена от степента за схващане за процесите в Европейски Съюз. Младите европейци покачиха изборната интензивност на евроизборите през 2019 година Те са извънредно значими ", разяснява Деница Симеонова от ПП-ДБ.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР