Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Степан

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Степан
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Феновете на Левски са били жертва на засада

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски - Степан Хиндлиян, разкри детайлности към ексцесиите в Словакия във вчерашния ден, когато ултраси на " сините " се биха с крайни ентусиасти на Краковия (Краков) и Аякс.

" Най-актуалната информация е, че всички наши момчета са освободени и няма нито един арестуван в арестите в Братислава. Задържани са били 45 българи разследване на това, което се е случило нощес. Всички те са към този момент свободни. Словашката полиция е работила бързо и незабавно е открила, че те са жертва на засада ".

" Няма информация за потърпевши българи, в противен случай. Групата български последователи е била атакувана от двойно, даже повече от това, на брой поляци и холандци. Познавам съвсем всички, приказвах с много огромна част от момчетата. Доколкото знам, те ще стигнат до стадиона и ще поддържат Левски ".

" За повторно публиката на Левски попада в такава обстановка в последните две години. Предният път беше в Задар при гостуването на Хайдук. Левскарите са нападнати и тогава, и в този момент, само че са отвърнали уместно ", съобщи Хиндлиян за " Здравей, България " по " Нова ". /nova.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР