Председателят на Народното събрание Росен Желязков се срещна с Държавния

...
Председателят на Народното събрание Росен Желязков се срещна с Държавния
Коментари Харесай

Желязков след срещата с Държавния секретар на Ватикана: В християнска Европа най-важно е да градим мостове

Председателят на Народното събрание Росен Желязков се срещна с Държавния секретар на Ватикана Негово Високопроесвещенство кардинал Пиетро Паролин, оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

" Разговорът ни беше по-политически, само че отново с разбирането, че в християнска Европа най-важно е да градим мостове ", заяви Росен Желязков.

" Засегнахме всички значими тематики, доста добре бяха осведомени с развиването на политическата обстановка в България и насърчиха, както и всички европейски ръководители, процеса на нормализация на политическия ни живот ", уточни още ръководителят на Народното събрание.

Двамата са разискали и войната в Украйна, и тематики, свързани с Република Северна Македония.

Росен Желязков разяснява, че е значимо да има устойчиво ръководство, тъй като две години рецесии и неустойчивост, изключително в страна членка на Европейския съюз, буди паника. " Необяснимо е политическите сили да не съумеят да създадат устойчиво ръководство, когато имат опция да осъществят политики и взаимна законодателна стратегия, и имат идентични вътрешно- и външнополитически визии ", счита той
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР