Председателят на Мати Украйна“ Олена Коцева обяви, че търсят помощ

...
Председателят на Мати Украйна“ Олена Коцева обяви, че търсят помощ
Коментари Харесай

Спешно: Мати Украйна търси помощ за бедстващите от трагедията с Каховската ВЕЦ

Председателят на „ Мати Украйна “ Олена Коцева разгласи, че търсят помощ за бедстващите хора след взривената от окупатора Каховска Водноелектрическа централа.

Ето какво написа Коцева на страницата си във Facebook:

„ Скъпи другари! Моля за помощ всички!
Знаете че руЗЗките терористи са взривили Каховската Водноелектрическа централа и в този момент водата от Каховското водохранилище, равнището на което доближи до оптимални равнища, залива обитаеми места. Това безчовечие от дълго време е планувано. И в случай че някой от вас има с нещо да помогне от листата, апелирам ви помогнете!!!!

Нашите сътрудници от Черновци, с които работим през цялото време на пълномщабната експанзия на руЗЗЗия против Украйна, ще отпътуват в потърпевшите райони (Херсонска и Миколаивска област) и ни помолиха да им помогнем! В Украйна незабавно се нуждаят от следните неща (виж листата по-долу) и в случай че инцидентно имате нещо в наличност и можете да ги дарите - ще ви бъдем доста признателни, тъй като има доста хора и животни в неволя. Те остават БЕЗ НИЩО, тъй като домовете им са под вода, а съветските фашисти не престават да ги обстрелват, с цел да пропречат на евакуация на мирното население! Утре ние товарим нашият микробус, който ще потегли в петък сутринта рано за Черновци. Ситуацията е патова и е значимо да се реагира бързо! А нашият екип няма да успее да обиколи магазините, с цел да се оправим с тази задачка!

Ето и спъсъкът:

1) термоодеяла (термофолио- има ги по ловджийските магазини като Декатлон, Вип и други );
2) надуваеми лодки,
3) избавителни жилетки,
4) СУХА храна (гранули) за котки и кучета.

Ако можете да помогнете с нещо, носете го в нашият център на ул. Царибродска 136-142!

Утре ще бъдем там до късно! Най-малко до 20:00 ще ни намерите на адрес! “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР