Председателят на комисията за култура и медии и бивш министър

...
Председателят на комисията за култура и медии и бивш министър
Коментари Харесай

Суджук, салам, бахур

Председателят на комисията за просвета и медии и някогашен министър на културата Вежди Рашидов се яви в тв приемника, с цел да сервира на обществото поредна порция мъдрости в свинско черво. 

Накратко - по думите на Рашидов столицата се ръководи отлично от Йорданка Фандъкова, само че за жал някои хора гледат на столицата като на колбас - всеки си прави сметката какъв брой може да излапа. Който се спъва в перките на " Графа ", самичък си е отговорен - да си е гледал в краката. В синхрон с началника си Борисов Рашидов похвали и втория претендент на ГЕРБ Мая Манолова: " Манолова е деен човек, постоянно съм имал благосклонности. Фандъкова се потвърди ". Тия от " Спаси София " са немирни деца, които " едно дърво не са посадили ". 

С две думи: Който не харесва Фандъкова и Манолова, да духа суджука! Това последното е художествено резюме от нас, не го е споделил господин Рашидов. 

Позволихме си да обобщим по този начин жестоко, тъй като и самият Рашидов има колоритен език, а и самичък подава колбаса като предмет за културна полемика. 

За да допълним казаното с още по-дълбоко колбасаро-философско резюме, ще кажем следното: за културата бахурът е това, което е суджукът за културата!

За още повече философско въодушевление ще прибавим някои национални мъдрости по тематиката. 

Салам, колбас - спри си там! (На " Московска ".)

Суджук, суджук, бързо тук! (В зайчарника.)

Като чуя за просвета, се пипвам за бахУра. 

Затова, жители и гражданки! 

Дайте на културата бахур, на политиката суджук и на кметицата - колбас! 

Дали ще е Мая, дали ще е Йорданка, няма никакво значение - те и двете на един суджук се кланят и в един зайчарник се регистрират! 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР