Председателят на Комисията за финансов надзор /КФН/ ще получава основно

...
Председателят на Комисията за финансов надзор /КФН/ ще получава основно
Коментари Харесай

Вижте какви заплати ще получават в КФН

Председателят на Комисията за финансов контрол /КФН/ ще получава главно месечно заплащане в размер на 13 146 лв., заместник-председателите ще получават по 12 003 лв., а членът на КФН ще взима 11 432 лв.. Това оповестиха от пресслужбата на Комисията за финансов контрол.

Причината за общественото оповестяване на възнагражденията е стихотворец ангажимент на 27 ноември 2017 година по време на конференция от ръководителя на КФН Карина Караиванова. Тя се е заела да даде данните за новите хонорари на управлението и чиновниците на комисията след смяната в закона и в модела на финансиране на КФН, обезпечавано напълно от събираните от бизнеса такси.

В профилираната администрация междинното заплащане на директориите на дирекции ще възлиза на 5 133 лв.. Актюерите, на които ще се разчита да вдигнат успеваемостта на застрахователния контрол, ще получават приблизително по 4 500 лв., откакто бъдат наети от комисията, излиза наяве от прессъобщението.

Средното главно заплащане на основните специалисти е несъмнено на 2 893 лв., на старши специалисти на 1 989 лв., а на младши специалисти на 1 472 лв..

Възнагражденията в КФН са избрани посредством Вътрешни правила за работна заплата, оповестени на уеб страницата на комисията, прецизират от КФН.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР