Председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван

...
Председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван
Коментари Харесай

КЕВР изиска от „Топлофикация София“ информация за причините за липсата на парно

Председателят на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) Иван Иванов изиска от „ Топлофикация София “ да даде подробна информация за зародилия проблем със спряното топлоподаване в няколко столични региона.

От КЕВР упорстват:

- в период до два дни топлофикационното сдружение да осведоми за характера на повредата и дали прекъсването на топлоподаването попада в обсега на повредите, за които сдружението ще дължи дължи наказателна клауза.
- да получат информация и за интервала на спряно топлоподаване – дата, дълготрайност, както и за броя на засегнатите клиенти .
- за информация по какъв метод са били известени клиентите на „ Топлофикация София “ и дали това е станало според условията на Общите условия, с приложени доказателства за оповестението .
- за отговор на въпроса какви са подхванатите ограничения от страна на столичното топлофикационно сдружението за премахване на повредата .

От КЕВР оповестяват още, че откакто получат желаната информация от „ Топлофикация София “, в сходство със законовите си пълномощия, ще преценият нуждата от предприемане на следващи дейности , които да подсигуряват качеството на предоставяните услуги на клиентите на столичното топлофикационно сдружение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР