Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан

...
Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в кръгла маса за сигурността на Западните Балкани в Лондон

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов отпътува на двудневно работно посещаване в Лондон.

Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Там той ще взе участие в кръгла маса на Европейската лидерска мрежа, отдадена на сигурността на Западните Балкани. Участниците във форума ще дискутират какво е положението на сигурността и стопанската система в района след срещата на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани в София.

Събитието ще се организира в постройката на Народното събрание на Обединеното Кралство, като негов хазаин е Камарата на лордовете.

В рамките на форума Цветан Цветанов ще приказва за бъдещето на сигурността в района на Западните Балкани. Ключови изявления по време на събитието ще имат някогашният министър на защитата на Албания Фатмир Медиу, шефът на Европейската лидерска мрежа сър Адам Томсън и министърът по европейските въпроси на Англия сър Алан Дънкан.

По време на работното си посещаване в Лондон, Цветан Цветанов ще организира и серия от срещи с представители на правоохранителни институции.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР