Чиновническото бездушие е на път да доведе до истинска социална

...
Чиновническото бездушие е на път да доведе до истинска социална
Коментари Харесай

ВМРО: Правителството да спре тормоза върху собствениците на стари коли

Чиновническото безсърдечие е на път да докара до същинска обществена злополука

" Имаш остаряла кола? Скоро ще вървиш пешком! “. Това ни споделят от държавното управление, което се готви напълно скоро да забрани покупката и продажбата на коли в България, в случай че нямат най-малко екологичен стандарт " Евро 4 “.

Българските служители за следващ път папагалски следват европейските наставления и са на път да създадат чутовна нелепост с непоправими последствия. Министерството на околната среда и водите следва Интегрирания проект за енергетика и климат, който взима под внимание вятъра и мъглата, само че не и финансовото положение за елементарния българин.

Ако предложенията бъдат признати, ще бъде неразрешен вносът на остарели коли от Европейски Съюз, а притежателите на такива няма да могат да ги продават в границите на Съюза. Това значи, че колите няма да могат да бъдат препродавани сред притежателите и остава единствено да я дадете за скрап, в колкото и положително положение да е. Същото важи и за колите без катализатор. Правото на благосъстоятелност де факто ще бъде анулирано. До такива парадокси стигаме. Имаш благосъстоятелност, само че ти не разрешават да я ползваш и да се разпореждаш с нея. Готви се и данъчна тесла – подвигат налозите на най-бедните, тъй като колите им цапали.

Чиновническото безсърдечие е на път да докара до същинска обществена злополука милиони българи, които разчитат на старите си коли, просто тъй като не могат да си разрешат нови. Заплатите на тези служители идват от хората, които те редовно тормозят с наредбички и закони, които вместо да им улесняват живота, им бъркат в джоба всякога!

Няма по какъв начин родителите да се качат на тротинетки, в случай че карат децата си в прилежащия квартал, тъй като в детската градина до тях места няма.

Няма по какъв начин бабите и дядовците от селата да си купят електрически коли, с цел да отидат до града за пенсия или медикаменти. В цели райони от страната няма естествен публичен и междуградски превоз и автомобилът се явява единствената опция за напредване. Ама бил остарял – доста хора и остарял мъчно си разрешават, само че нямат избор.

Под ударите на възбраните ще попаднат и притежателите на ретро коли.

Безпрекословното следване на безумните екологични политики на Зелената договорка е запазена марка на ръководството на ГЕРБ и ПП-ДБ. Забрани за влизане на остарели коли в центъра на София към този момент съществуват, само че от боязън санкции не се постановат.

Идеята за прекъсване на вноса и ограничение на продажбите на остарели коли е на стадий публично разискване. Какво значи това? Имате право да се изкажете, даже да напишете писмо, само че те отново ще създадат каквото си желаят. Защото следват " Интегриран проект за енергетика и климат “, който някой служител или политик някъде в Брюксел е подписал без да Ви пита. В същото време набучиха стотици перки по Добруджа тъкмо посред Виа Понтика и нарушиха прелета на птиците. В същото време не разрешават на животновъдите да употребяват високопланските пасища по Стара планина, които дедите ни са употребили стотици години. Екологично, нали!

Вътрешна македонска революционна организация упорства предлагането незабавно да бъде изтеглено! Няма да допуснем служителите да оставят милиони българи без превоз! След мненията и писмата идват митингите! Предупреждаваме, че в случай че проектът бъде признат, следствията за ръководещите, които и да са те, ще ги извадят от зоната им на комфорт.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР