Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров, депутат от Продължаваме

...
Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров, депутат от Продължаваме
Коментари Харесай

Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров от ПП е в конфликт на интереси

Председателят на комисията по туризъм Илин Димитров, народен представител от " Продължаваме промяната ", е в ослепителен спор на ползи. Той е някогашен шеф и съучастник в търговски сдружения, в които към този момент е премахнат, само че продължава да е вписан като ръководител на Варненска туристическа камара. И все още не е подадено заявление за заличаването му. Това значи, че повече от 4 месеца работи в спор на ползи

По закон Илин Димитров е задължен в едномесечен период да подаде пред КПКОНПИ декларация по чл.35 от закона - да заявява, че е в несъответственост и в едномесечен период да я в профил.

Той обаче не прави това - тъй като и сега е видно от регистъра на юридическите лица, че Илин Димитров към момента е представляващ Варненската туристическа Камара и не е подал заявление за освобождението си.

В коментара си във ФБ за 100-те дни на ръководещата коалиция Илин Димитров показва удовлетворение от свършената работа. И акцентира какво е приключил: " Активна позиция в европейските институции в отбрана на българския интерес – като отправеното предизвестие и апела за навременни дейности от моя страна по време на парламентарния конгрес във Вал дьо Лоар, Франция, че съществува заплаха от деформиране на правилото на свободната конкуренция в авиационния бранш и това заплашва туристическата промишленост в границите на Европейския съюз.
Честно казано, удовлетворен съм!
Винаги може и по-добре, само че с ръка на сърцето мога да кажа, че работим на 100%! "

Оставяме настрани хвалбите и питаме за какво не се съблюдават законите?

И дали председателското място на Варненската туристическа камара, което Илин Димитров нелегално е окупирал, не е прикритие за рокарване на персонални ползи на гърба на данъкоплатците.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР