Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичната

...
Председателят на комисията по Транспорт и пътна безопасност към Столичната
Коментари Харесай

Нощният транспорт и новите номера на линиите в София разгневиха Контрера

Председателят на комисията по " Транспорт и пътна сигурност " към Столичната община Карлос Контрера подаде оставка.

Това оповестява той в профила си във фейсбук. Оставката си обосновава със мощно влошените връзки сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ в столичния общински съвет, като напоследък ГЕРБ дали своят вот " дивотиите " на Борис Бонев и " Демократична България ".

В поста си Карлос Контрера признава, че в първите три години от мандата са работили нелошо със съветниците от ГЕРБ и са образували болшинство за взимане на решения. " Очевидно е и пакетирането на новото болшинство от в този момент за идващия мандат - ГЕРБ, Демократична България, Политическа партия и Спаси София . Започнаха да се подреждат още от в този момент ", очевидно афектиран написа войводата и декларира, че Вътрешна македонска революционна организация няма да стои като гръмоотвод в тази обстановка. " Пиша това без неприятни усеща, в последна сметка направеното за тези близо четири години не е по никакъв начин малко, изключително в превоза. "
 Възстановят нощния превоз в София
Възстановят нощния превоз в София

Това се случва след тригодишно спиране

Конкретната причина да подаде оставка, е предлагането за и въвеждането на обединен стандарт за обозначаване на линиите на публичния градски превоз, което съгласно Контрера е заложена страшна бомба в превоза за идващите месеци , защото и ще провокира безпорядък.

" Подадената през днешния ден оставка е плод на изгубеното доверие сред Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ. Никога не сме бягали от отговорност за града, от непопулярните решения, само че не непременно. Няма по какъв начин Вътрешна македонска революционна организация да стои като гръмоотвод до ГЕРБ в тази обстановка. 

Има и друга евентуална причина за подаване на оставка от страна на дългогодишния консултант на Вътрешна македонска революционна организация и това са идните локални избори, на които се приказва, че точно той ще бъде претендентът на войводите за
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР