Председателят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол и съпрезидент

...
Председателят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол и съпрезидент
Коментари Харесай

Давидов: Има малко на брой клубове, които могат да излъчат подготвени хора

Председателят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол и съпрезидент на ВК Левски София Давид Давидов приказва особено в предаването “Block Out” на Sportal TV и Sportal.bg.

“Не е неприятно да се върнем към това от къде потегли тази самодейност за смяна в българския волейбол. Там имаше едно ядро от клубове като към Марек, Левски и Марица, бих добавил и ЦСКА, Славия, Черно море и Добруджа. Участието в ръководството е обвързвано ненапълно със декларирани авансово направления на смяна, които могат да бъдат осъществени единствено от хората, които са задали този звук. Аз имам вяра, че има единствено няколко клуба в България, които могат чисто ресурсно да бъдат потребни на федерацията. Нека да кажем по този начин, като се изключи една кандидатура, която ние сме издигнали - на Евгени Иванов за ръководител на Комисията за детско-юношески спорт, всички останали постове са извънредно на доброволни начало, в случай че по този начин можем да ги назовем. Пак ще кажа, че има малцина клубове, които могат да излъчат готови хора, с цел да се свършат съответните задачи”, съобщи ръководителят на Комисията по маркетинг към БФ Волейбол Давид Давидов особено в предаването “Block Out” на Sportal TV и Sportal.bg.
 Давид Давидов гостува в @@@
“Аз съм надалеч от това да разясня съответните треньорски кандидатури, нямам тази експертиза. Това, което персонално на мен ми липсваше като член на УС, а и като човек, който има страст към този спорт, беше процесът, по който беше изработен този избор. Надявам се, че това ще е една първа стъпка, която да можем да развием в бъдеще. Какво съответно ми е липсвало? Надявах се на малко по-аналитичен метод при оценката на обособените треньорски кандидатури и малко повече аргументация по какъв начин се стига до крайния резултат. Такава информация нямахме в някаква целокупност, дали са извършени съответни срещи с всеки един претендент или с най-малко някаква селекция от претендентите, дали са оценени единствено тяхната история и спортна автобиография като треньори или пък са оценени съответните им визии и тактики за съответните възрасти, за които аплайват. Говоря по-конкретно при подрастващите, тъй като там имаше повече упования и конкуренция. Това, което няма по какъв начин да не загатна е когато има съответни взаимовръзки сред членове на комисия и кандидатстващи, те да бъдат отстранен и съответния член да излезе от гласоподаване, когато се разисква кандидатурата на негов родственик да вземем за пример. Това са неща, които аз персонално чаках да бъдат взети поради, само че да кажем, че това са неща от интервала на израстване и осъзнаване на упованията за ново равнище и се надявам при идващия сходен случай, сходни условия да бъдат взети в предвид”, добави Давид Давидов.
 Давид Давидов гостува в @@@
“Говоря тъкмо за избора на Найден Найденов за селекционер на младежкия народен тим, а брат му Людмил е ръководител на Треньорската комисия. Твърде евентуално е Найден Найденов да е най-хубавата кандидатура, неговата история е безспорна, неговите резултати на клубен тим и мъжки народен тим са несравними с останалите претенденти в тази възраст. Но ние просто би трябвало да подхождаме по-интелигентно в такива обстановки, тъй като доста елементарно може да се окаже и опорочи един подобен избор. И може би най-логичната кандидатура на Найден Найденов да бъде преразглеждана единствено от призмата на това, че неговият брат е ръководител на комисията, а не какво е постигнал в своята кариера като треньор. А ние това би трябвало да демонстрираме на напред във времето, само че това се губи в сходни обстановки. Фактите са в интерес на Найден Найденов, само че отново споделям, в една сходна обстановка редно би било там където съществува някакъв спор, просто да се отстрани някак си в процеса на избор и гласът на индивида в спор да не се взема поради. Така че съм убеден, че дори без гласа на господин Людмил Найденов, Найден щеше да получи поддръжката на останалите членове на Треньорската комисия, тъй като е най-логичния избор”, добави Давид Давидов.  Давид Давидов пред “Block Out”: Искам в БФВ да имаме напълно скоро забележими резултати (видео)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР