Председателят на Камарата на следователите Стефан Петров е предложен за

...
Председателят на Камарата на следователите Стефан Петров е предложен за
Коментари Харесай

Предложиха нов член на ВСС

Председателят на Камарата на следователите Стефан Петров е препоръчан за член на Висшия правосъден съвет (ВСС), оповестиха от пресцентъра на съвета, осведоми Българска телеграфна агенция. Кандидатурата е била импортирана на 30 декември 2020 година

Висш съдебен съвет е в процедура по желание на нов член, защото в края на октомври 2020 година умря юристът и член на Прокурорската гилдия Евгени Диков. Номинации за нов член на Висш съдебен съвет могат да се вършат до 12 януари.

Стефан Петров е препоръчан от 62-ма следователи от Национална следствена служба и от Окръжните следствени отдели. Според тях Петров има " нужните персонални, професионални и нравствени качества ".

Стефан Петров стартира професионалният си път в Окръжен следствен отдел в гр. Силистра през 1989 година, като поредно заема длъжностите на началник и шеф.

От 2004 година е следовател в отдел 02 " Криминален " в Националната следствена работа. В интервала от 03.10.2007 година до 03.10.2012 година е член на Висшия правосъден съвет.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР