Председателят на Камарата на общините на британския парламент Джон Беркоу

...
Председателят на Камарата на общините на британския парламент Джон Беркоу
Коментари Харесай

Британските депутати ще гласуват утре само по част от сделката на Мей за Брекзит

Председателят на Камарата на общините на английския парламент Джон Беркоу даде зелена светлина за трето гласоподаване по договорката на Тереза Мей за Брекзит, която тя контракти през ноември в Брюксел с Европейски Съюз, предадоха международните организации.

Вотът ще е на следващия ден. "Предложението на държавното управление на Мей за трети избор по договорката е ново и значително друго ", съобщи Беркоу, който предходната седмица отхвърли настояването на кабинета за трети парламентарен избор с претекста, че английските депутати не могат да гласоподават още веднъж по нещо, което към този момент са отхвърлили.

Сега съгласно предлагането на държавното управление на гласоподаване на следващия ден ще бъде подложена част от договорката за Брекзит, а точно Договорът за излизане от Европейски Съюз. Няма да се гласоподава по Политическата декларация за бъдещите връзки с Европейски Съюз, според предлагането на държавното управление.

Британските депутати на два пъти към този момент отхвърлиха цялостната договорка на Мей за Брекзит, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР