Председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос

...
Председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос
Коментари Харесай

Контрера: Необходими са пари за училища и градини, а не за прайд

Председателят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера остро разкритикува „ неприемливата агитация по спирките на градския превоз и на други публични места “ по отношение на провеждането на идния „ София прайд “.

Според него с нея намерено се отхвърля съществуването на два биологични пола – мъжки и женски. Отрича се и конституционно откритата норма, че бракът е съюз сред мъж и жена. Нещо доказано и от Конституционния съд преди 4 години.

„ Позволявам си да Ви припомня, че съгласно българското законодателство фамилията се състои от мъж и жена, а бракът е вероятен единствено сред мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, откакто забременее от мъж, а не се раждат от сексуален акт сред двама мъже или две дами. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудничаво и опонира на биологията и физиологията “, обръща внимание Контрера.

Той също изрично отхвърля да одобри, че изнасянето на обстоятелства, които опонират на човешката биология и на най-висшия закон в България, го трансформира в хомофоб.

Контрера също по този начин не е склонен и с афтърпартито, което се планува са се организира след „ София прайд “ в центъра за маргинално изкуство „ Топлоцентрала “.

„ Оказа се, че столичани са платили 5 милиона лв. за място, което да стане център на разврат, мил кралици и прочие “, вместо парите да отидат за детски градини, учебни заведения, част от които санитарните възли са в покъртително положение, възмути се Карлос Контрера. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР