Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов проведе събрание на партийната структура
Коментари Харесай

Борисов пред ГЕРБ-София: Видно е, че в момента има нужда от план за спасение на София

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов организира заседание на партийната конструкция в София, с цел да запознае персонално народните представители, общинските съветници и ръководителите на региони в столицата с политическата обстановка, обвързвана с блокажа на Столичния общински съвет.

Борисов разяснява с присъстващите решенията, които следва да бъдат подхванати както в София, по този начин и на национално равнище. На срещата участваха дългогодишният кмет на София Йорданка Фандъкова и регионалният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, оповестиха от ГЕРБ.

„ ГЕРБ е партията, която хората свързват с работа и отговорност. Видно е, че сега има потребност от проект за избавление на София “, разясниха присъстващите във връзка хаоса в ръководството на столицата в последните три месеца.

По време на събранието бяха регистрирани десетки извършени срещи, мероприятия и открити приемни за жители в София през последния месец, в които се включиха интензивно и европейски депутати. Само през месец януари партията е приела над 40 нови членове от разнообразни столични региони.

„ Силната връзка с хората е в основата на триумфа ни! “, акцентира Бойко Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР