Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредната си предизборна

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на поредната си предизборна
Коментари Харесай

Лелки ГЕРБ – Тутракан и Борисов беснеят срещу журналист, поискал да попита за чекмеджето

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е на следващата си предизборна обиколка, през днешния ден в Силистренско. В читалището в Тутракан " Вождът " събра съидейници, раздаде им подписи, снима се с тях, само че по този начин и не пожела да отговори на неуместните въпроси, които журналистът Дани Йорданов опита да му зададе.

Виждайки Йорданов и съпътстващия го оператор в залата на събитието на ГЕРБ, жена на междинна възраст се разкрещя против тях, че са провокатори, задето желаят да проведат разговор с някогашния министър председател и да го попитат за връзките му с олигархията и за кюлчетата злато в спалнята му. Върлата симпатизантка на Бойко Борисов " рипна " да го брани на висок звук, стряскайки даже самия него, до момента в който редом той разговаряше с други присъстващи.

" Не сте мечтани, не сте поканени, вън, вън, нямате място тук...докарахте ни до просешка сопа... вие смачкахте страната ", разкрещя се на журналиста тя, обвинявайки го за ниския стандарт на живот в България.

" Това им е задачата, да предизвикат ", опита да я успокои Борисов.

" Ти все отстъпваш, все отстъпваш. Стига, настъпи ги веднъж и ги смачкай! ", разпени се още повече дамата, насърчавайки ръководителя на ГЕРБ.

След като няколко минути по-късно кортежът на Борисов съумя да го изпрати до автомобила, с който той потегли, Йорданов въпреки всичко съумя да притегли вниманието на водача на ГЕРБ, който сопнато му отвърна: " Юнак, предай поздрави на Божков! "



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР