Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли, който е на официално

...
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли, който е на официално
Коментари Харесай

Сасоли към младите в Скопие: Моля ви, не губете надежда, не се отказвайте

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли, който е на публично посещаване в Скопие, насочи обръщение до младежите в страната да не се отхвърлят от европейското й бъдеще, съобщи организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Днес пътувам за Северна Македония и имам една молба, изключително към младежите в страната - апелирам ви, не губете вяра и не се отхвърляйте от европейското бъдеще. Вие принадлежите към нашето семейство. Европейският парламент е с вас ", съобщи Сасоли във видеообръщение в Туитър към жителите на Северна Македония.

Новият ръководител на Екологичен потенциал означи, че след Македония ще посети и Албания и тези пътувания са в действителност значими за него персонално, тъй като са първите му публични визити отвън Европейския съюз. Той сподели, че споделя дълбокото отчаяние на двете страни от обстоятелството, че няколко членки на Европейски Съюз са блокирали започването на договарянията им за участие в съюза.

Сасоли дойде през днешния ден на двудневно посещаване в Скопие, където ще беседва с президента Стево Пендаровски, ръководителя на Народното събрание Талат Джафери, премиера Зоран Заев и с водачи на политически партии.

Днес той откри Европейски дом в Скопие. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР