Председателят на европейската снукър федерация Максим Касис пристига в България

...
Председателят на европейската снукър федерация Максим Касис пристига в България
Коментари Харесай

България ще бъде домакин на Европейското по снукър през февруари

Председателят на европейската снукър федерация Максим Касис идва в България във връзка идното Европейско състезание по снукър, на което страната ни ще бъде хазаин. Французинът ще инспектира и посочи последни детайлности към идното събитие, което ще се организира от 2-ри до 16 февруари в София.

По време на визитата си Касис ще организира работни срещи с организационния екип на шампионата и представители на Фонданция София – Европейска столица на спорта 2018 година. Максим Касис ще организира и публична среща с министъра на младежта и спорта Красен Кралев във вторник.

Очаква се над 200 състезатели от над 36 страни да вземат присъединяване в Европейското състезание. На шампионата на Стария континтент ще се състезават както мъже, по този начин и младежи до 18 и до 21 години.

България като хазаин ще получи повече квоти за състезатели, което е една отлична опция за нашите играчи да получат интернационален опит и да премерят сили във всички възрастови групи. Също по този начин се чака и огромен брой български съдии да бъдат поканени на шампионата.

Максим Касис ще инспектира залата, където ще се организира шампионата и хотела където ще бъдат настанени участниците, и формалните посетители.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР