Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: ЕС няма да позволи руският газ да се плаща в рубли


Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е съобщи, че Европейски Съюз няма да допусне съветският газ да се заплаща в рубли, заяви Ройтерс, съобщи бТВ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 3210
Тя дефинира сходен вид като недопустим, защото съгласно нея заплащанията в рубли биха нарушили антируските ограничавания, наложени от Европейския съюз.

" Това би било опит да се заобиколят глобите. Няма да позволим заобикаляне на рестриктивните мерки ни ", съобщи Фон дер Лайен.

В навечерието на срещата с членовете на държавното управление съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че Москва ще преобразува заплащанията за доставки на газ за вражески страни в рубли, защото е безсмислено да се доставят съветски артикули за Европейския съюз и Съединени американски щати и да се получават заплащания в тяхната валута.

В същото време президентът съобщи, че ще продължи да доставя газ в размерите и на цените, избрани в договорите, защото страната цени репутацията си на правилен снабдител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР