Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Европа да затвори вратите си за 30 дни

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предложи блокът да затвори границите си за несъществени пътувания, защото Европа се бори с разпространяването на коронавирусa.

„ Колкото по-малко пътуват, толкоз повече можем да съдържаме вируса. Затова... предлагам на държавните и държавните ръководители да вкарат краткотрайно ограничаване на несъщественото пътешестване до Европейския съюз “, сподели тя, представена от БГНЕС.

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен желае Европейският съюз да вкара 30-дневна възбрана за хората да влизат в блока, в случай че пътуването им е от значително значение, в опит да ограничи разпространяването на новия ковид.

В навечерието на срещата на върха на Европейски Съюз посредством видеоконференция Фон дер Лайен съобщи в понеделник, че " предлагам на държавните ръководители и държавни управления да вкарат краткотрайни ограничавания за несъществено пътешестване до Европейския съюз. "

" Колкото по-малко пътуваме, толкоз повече можем да съдържаме вируса ", сподели тя във видео известие.

Фон дер Лайен сподели, че хората с дълготрайно престояване в Европейски Съюз или членове на фамилията на европейски жители, плюс дипломати, лекари и здравни служащи биха могли да бъдат освободени от възбраната. Транспортните служащи също биха могли да бъдат освободени, с цел да оказват помощ за поддържане на придвижването на стоките. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР