Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че Европейският съюз

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че Европейският съюз
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер: САЩ и Европа са съюзници, а не неприятели

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че Европейският съюз и Съединените щати не са неприятели, а съдружници и би трябвало да работят дружно.

Юнкер и Тръмп имаха продуктивна среща, съобщи в Туитър представителят на Юнкер Маргаритис Схинас, представен от Франс прес.

На тази среща Тръмп е постигнал отстъпки от Европейски Съюз за отбягване на комерсиална война, написа в. " Уолстрийт джърнъл ", който се базира на участвал на срещата представител на Европейски Съюз, съобщи Ройтерс.

Юнкер и европейският комисар за търговията Сесилия Малмстрьом са се съгласили да работят със Съединени американски щати за намаление на митата от двете страни и повишение на американския експорт на полутечен природен газ и соя за Европа.

Те също по този начин са се съгласили на уеднаквяване на регулаторните правила за по-добър достъп на здравна инсталация до европейските пазари.

Делегациите на Съединени американски щати и Европейски Съюз още работят по формулировката на взаимната си декларация, в която ще се спомене противоречивият въпрос за автомобилните мита.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР