Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че е казал

...
Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер заяви, че е казал
Коментари Харесай

Юнкер към Мей: Ускорете Брекзит

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи, че е споделил на премиера на Англия Тереза Мей да побърза с Брекзит, тъй като се отдръпва от Комисията, когато се допуска, че Обединеното кралство ще напусне Общността, осведоми " Политико ".
На " Диалогът сред младите жители - дано определим бъдещето на Европа дружно " в Сибиу, Румъния, преди срещата на върха на Европейски Съюз без присъединяване на Англия, Юнкер разгласи: " Не ми харесва концепцията, че би трябвало да напусна председателството на Комисията, само че това е моето решение от преди две години. И по този начин аз ще завърша работата си на 1 ноември тази година. Фактически в среднощ на 31 октомври. Британците се допуска, че би трябвало да изоставен на 31 октомври и аз споделих на премиера Тереза Мей: " Ще се отдръпва в среднощ, тъй че, апелирам ви, ускорете процеса ".

На среща на върха през април водачите на Европейски Съюз за повторно отложиха Брекзит. Сега Англия би трябвало да напусне Общността на 31 октомври. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР